Watermill Blues Night

Watermill Blues Night
met optreden van The Steve Burns Band
OC Molenheem Heule Watermolen.

De band weet treffend een mix te maken van blues met rock-, funk- en jazzinvloeden. Voortbordurend op een oude tradities en muziekstijlen vertalen ze dit in een moderne sound. Een band met blazers, snel eigen CD en na 15 menig optredens tot ver buiten winkel city. in 2006 maakten ze nog een mini-tournee doorheen de Benelux. aan het roer van de vrolijke bende één gitarist genaamd Kurt Wynant. in de loop er jaren versterkten heel wat winkelse muzikanten de band maar ook anderen. zang/ gitaar, bas, piano/synth, drums, sax, trombone en trompet. een nieuwe setlist zorgt voor een heerlijke typische blues night.

Facebook event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *